UP
Player:
Windows 10
Software:ThinKnx Core UP (bijlage)

12-08-2019

Allereerst dien je de laatste versie van ThinKnx UP Client for Windows Player te installeren.

Daarna moet ook de ThinKnx Core worden geïnstalleerd.

Nadat de installatie volledig is afgerond ga je naar onderstaand pad

C:\Program Files (x86)\Thinknx\ThinknxCore

Klik met de rechter muisknop op het bestand Programs.xml --> properties --> security --> -->ALL APPLICATION PACKAGES --> vink alle vakjes Allow aan -->
klik op Apply en OK

voer bovenstaande stappen ook uit voor ALL RESTRICTED APPLICATION PACKAGES en bij USERS

Doe nu hetzelfde bij Settings.xml --> properties --> security --> ALL APPLICATION PACKAGES --> vink alle vakjes Allow aan --> klik op Apply en OK

Nu moeten we in het Settings XML Document een wijziging aanbrengen. Klik er met de rechter muisknop op en kies voor Edit.

Nu dien je in de regel <StartMethod>4</StartMethod> het getal 4 te wijzigen naar 1 en weer op te slaan. Dit zorgt er voor dat ThinKnx player altijd op de voorgrond draait.

Start nu de PC opnieuw op.

Klik nu met je rechter muisknop op CoreConfigurator.exe --> run as Administrator --> Yes

Stel links onderin de tijd in waarop de ThinKnx player opnieuw opgestart moet worden.

Rechts zie je de ThinKnx Core Status, als het goed is staat er RUNNING.