1.1.9.14
ThinKnx Configurator versie:
1.2.25.0

09-01-2019

Allereerst dien je een account aan te maken op IFTTT (https://ifttt.com/). Daarna kun je zodra je bent ingelogd links boven op “My Applets” klikken en er verschijnt rechts de knop “New Applet”.
Je kunt nu een service gaan kiezen door te klikken op +THIS, dan Amazon Alexa kiezen en klik in het volgende scherm op “Connect”. Hierna verschijnt het volgende venster. Vul hier je gegevens in en meld je aan.

Nadat je bent ingelogd moet je kiezen voor “Say aspecific Phrase”. Voer hier je phrase in en klik op “create trigger”. Je word doorgestuurd naar het volgende scherm en klikt op +THAT

Zoek nu naar Webhooks en klik op connect. Kies nu voor “Make a web request”.

Kopieer en plak onderstaande naar de URL en vul aan met de juiste gegevens.

http://xxx.xxx.xxx.xxx:5051/loginname:password/action.cgi?cmd=sendKNXTelegram&group=x/x/x&len=1bit&value=0&type=0

De Method dient op GET te blijven staan.

Bij Content type dien je te kiezen voor “application/Json”

De Body kan leeg blijven en kies voor Create action.

FINISH