1.3.0.3
Mobotix intercom type:
T24

08-01-2019

Voer onderstaande door bij de instellingen in de Mobotix web interface.

Admin menu --> Audio and VoIP Telephony --> SIP Client Settings

In dit voorbeeld is het IP-adres van de ThinKnx server (192.168.150.88)

Het IP adres van de Mobotix (192.168.150.175)

Username:    901

Password:     901

Admin menu --> Audio and VoIP Telephony --> Outgoing Calls Settings

Bij Phone Number or SIP address moet 9001 of 9000 ingevuld worden,

dit is afhankelijk van instelling in de ThinKnx Configurator.

Dial timeout is naar eigen wens in te vullen.

Setup menu --> Event Control --> Event Overview

Bij CameraBellButton EN CameraLightButton inactive uitvinken

Setup menu --> Event Control --> Action Group Overview

Maak een nieuwe groep aan door op Add new group te klikken. En controleer de instellingen